Home

Logistiek voordeel (DHL Express, DPD, FedEx, UPS e DHL eCommerce

Greenway Logistics: Kostenbesparing en Groene Logistiek

Greenway Logistics is al jaren actief in de wereldwijde mode-, sport-, textiel- en lifestylebranche. Als exclusief partner van Modint, de Nederlandse brancheorganisatie voor kleding, interieur, tapijt en textielbedrijven, biedt Greenway Logistics logistieke oplossingen met als doel kosten te besparen, te innoveren en te verduurzamen.

 De collectieve regelingen zijn nu ook beschikbaar voor huurders van World Fashion Centre. Bent u als huurder van het WFC benieuwd naar de schaalvoordelen die Greenway Logistics kan bieden en wilt u vrijblijvend kennismaken met bijvoorbeeld onze voordelige vervoerdersarrangementen van onder andere DHL Express, FedEx, UPS, DHL eCommerce en DPD? Neem dan contact op via info@greenway-logistics.com/ 033-2087200 of bel rechtstreeks met Otto de Ruiter op 06 - 2130 8592.
 
Op vrijdag 18 oktober en maandag 04 november is er iemand van Greenway Logistics aanwezig in het WFC om kennis te maken, uw vragen te beantwoorden of misschien wilt u al een eerste prijsvergelijking met uw bestaande vervoerder laten uitvoeren. U vindt ons in de centrale hal.